Si Mund te Shesesh ne Fleteteverdha ?

Si Mund te Shesesh ne Fleteteverdha ?

1. Krijo dyqanin tend: Vendos te dhenat e tua dhe regjistrohu.

2.Menaxho Katalogun e kategorive dhe krijo databasen e produkteve te tua ne rruge FTP ose API ose file Exel.

3.Menaxho cmimet, shpenzimet, fitimet dhe kohet e transportit.

4.Per pagesat online , pagesat te arrijne direkt ne llogarine bankare ne neto te perqindjeve ndersa per pagesat kesh, dergo perqindjet ne llogarine bankare te fleteteverdha.com