Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Category      City       

 

| Fletet e Verdha | Search by name | Search from categories |

 
 
 
 
Companies classified under the stars in the category

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Search from the city
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
You have search :     
 
 

Database Found - 300   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

 

  ERLED   Advertising     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel+ 355 52 2 24214 Fax.+355 52 223292

  SHIPPING&FORWARDING COMPANY

  Informacion- Fletet e Verdha

. Nm.Vat:  

  Category: Udhetime-Transporti detar

 Search in Albania : kompani detare,agjensi udhetimesh   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

         

     

         

 

  ERLED          

  Durres -   - 2000  Durres

  SHIPPING&FORWARDING COMPANY

  Tel+ 355 52 2 24214 Fax.+355 52 223292

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Udhetime-Transporti detar

. Nm.Vat::  

  Category  kompani detare,agjensi udhetimesh

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANIA TRAVEL          

  Qafa e Pazarit,12 -   - 6000  Gjirokaster

  Kompania eshte e profilizuar ne drejtim te guides turistike

  Tel.+355 84 2 67161 Mob.0682323738

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  IDEAL TRAVEL TOURS          

  Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 -   - 1000  Tirane

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Tel.+355 4 22 27 666 / 068 20 07 920 / 069 29 07 920

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat:: L11312001A

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TOURISM IN ALBANIA          

  Rruga Abdyl Frasheri - pall 11, shk.2, app 9 - 1000  Tirane

  TRAVEL & TOURS - Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Cel:++355 684029914

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Agjensi udhetimi turistike

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  AMARA TRAVEL          

  Rruga Sami Frasheri - 1/4 - 1000  Tirane

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Tel./ Fax +355 4 2400212

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ADRIATICA NAVIGAZIONE          

  Durres -   - 2000  Durres

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Tel.+355 52 2 22233 / +355 52 2 22911

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  AET - ALBANIAN EUROPEAN TRANSPORT          

  Rruga Sami Frasheri - prane Alfa Bank - 1000  Tirane

  TRANSPORTI - MAGAZINIME, udherime

  Tel. 04 22 38 835 / 068 61 95 856

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Magazinime dhe Sherbime Transporti

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANIA TRAVEL          

  Qafa e Pazarit,12 -   - 6000  Gjirokaster

  Kompania eshte e profilizuar ne drejtim te guides turistike

  Tel.+355 84 2 67161 Mob.0682323738

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ADIS TRAVEL          

  Lagjia 12, Rruga e Deshmoreve, perballe Pallatit te Sportit -   - 2000  Durres

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Tel.+355. 52 225539 Fax.+355 52 239525 /

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 300   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V